Да видимо нову Србију...!

Орлови вечерас (20. 30, РТС1) у Торину играју први меч у 2018. години под вођством новог селектора и новог капитена. . .

Фудбал 23.03.2018 | 17:00
Да видимо нову Србију...!
Пред Орловима и новим селектором Младеном Крстајићем вечерас је прва провера у 2018. години, а ривал ће бити Мароко са којим се меч игра у Торину од 20.30 часова. Селекција Ервеа Ренара састављена је од великог броја интернационалаца који играју у лигама петице и одрасли у Белгији, Холандији и Француској, па ће српски тим дефинитивно имати занимљиву и јаку проверу.

Очекује се да Крстајић изведе на терен комбиновани састав, а према информацијама из табора нашег тима, ражаловани капитен Бранислав Ивановић први пут после много времена неће бити ни стартер у националном тиму, а под великим знаком питања је чак и његово учешће на Мундијалу у Русији.

Утакмицу с Мароком сигурно ће због повреда пропустити Сергеј Милинковић Савић и Вујадин Савић, а селектор потенцира добру атмосферу у тиму без обзира на одлуку да промени капитена.

„Играчи су испунили оно што сам захтевао од њих, као што је био случај пред претходне две провере у Азији. Све је под контролом“, уверава Младен Крстајић.

Српски селектор очекује тешку утакмицу с Мароканцима и сипа комплименте на њихов рачун.

„Очекујем да играчи дају максимум и да неке ствари које смо радили од понедељка на тренинзима испуне на терену. Мароко није наиван, чим је учесник Мундијала. У квалификацијама нису примили гол, играју чврсто и агресивно, заслужују пажњу. Имају квалитет, али га имамо и ми тако да се надам најбољем“, поручио је Крстајић.

Што се тиче тима који ће почети утакмицу с Мароком, очекује се да Ивановићево место крај десне аут-линије заузме Душан Баста. Тандем центархалфова чиниће Матија Настасић и Никола Максимовић, који је пропустио претходну азијску турнеју због повреде. Лева страна је резервисана за новог капитена Коларова.



Премијерлигашки дует Немања Матић и Лука Миливојевић водиће рачуна о бедему Србије и вечерас у Торину, док ће ударну тројку иза пробуђеног голгетера Фулама Александра Митровића чинити Костић, Љајић и Тадић. Њих тројица не могу да се похвале претерано добром формом у последње време, па ће бити занимљиво видети како ће се снаћи вечерас против афричке селекције.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар