Снијег у Разграду: Упитно одигравање меча!

"За сада је све отворено. Метеоролошка прогноза каже да ће снијег престати падати до 15 часова, тако да ћемо видјети", рекао је јутрос у Разграду Јасмин Баковић, генерални секретар ФС БиХ.

Фудбал 23.03.2018 | 12:45
Снијег у Разграду: Упитно одигравање меча!
Ради снијега који готово без престанка пада више од 24 сата у Разграду под велики знак питања дошло је одигравање за вечерас заказане пријатељске утакмице фудбалских репрезентација Бугарске и Босне и Херцеговине.

”За сада је све отворено. Метеоролошка прогноза каже да ће снијег престати падати до 15 часова, тако да ћемо видјети”, рекао је јутрос у Јасмин Баковић, генерални секретар Ногометног/Фудбалског савеза БиХ (ФС БиХ), те додао:

”У Фудбалском савезу Бугарске увјеравали су нас да ће успјети очистити терен који има и гријаче, те да ће све учинити да се вечерашња утакмица на 'Лудогорец Арени' и одигра, односно да не буде отказана. И ми вјерујемо да неће бити отказана и да ће снијег стати, као и да ће наши домаћини обавити посао око чишћења снијега”.

И јучерашњи тренинг репрезентативаца БиХ због снијега премјештен је са ”Лудогорец Арене” у Тренинг камп Лудогореца, гдје су играчи и стручни штаб радили у изузетно тешким условима.

Током дана челници ФС Бугарске и ФС БиХ имаће уобичајени брифинг и ручак пред утакмицу послије којих би ствари око евентуалног отказивања утакмице могле бити јасније.

Пријатељска утакмица Бугарска – БиХ заказана је за 19 часова по локалном, односно 18 по средњеевропском времену.

Извор: мондо.ба/Анадолија

Коментари / 0

Оставите коментар