Медуњанин: Требали би да славимо у Бугарској

Искусни Харис Медуњанин, фудбалер Филаделфије Јунион, један је од оних који је већ имао прилику упознати селектора Роберта Просинечког и нови стручни штаб током америчке турнеје.

Фудбал 22.03.2018 | 18:15
Медуњанин: Требали би да славимо у Бугарској
Искусни везни фудбалер о струци бх. селекције има само ријечи хвале, као и за младе играче које је упознао током турнеје.

"Почињемо нови циклус с новим селектором и заиста су моји први утисци супер. Има младих играча на које се може рачунати тако да је ово прилика да се још боље упознамо", изјавио је Медуњанин за званични сајт Фудбалског савеза БиХ.

У петак у Разграду "змајеве" очекује пријатељски дуел с домаћом Бугарском, а Медуњанин утакмицу види као прилику да се играчи наметну селектору Просинечком.

"Бугарска је противник којег морамо респектовати. Требамо да се покажемо, посебно јер се нисмо пласирали на Свјетско првенство, и увјеримо селектора да на нас може рачунати. Временски услови нису баш најбољи, а тако ће бити и њима, па вјерујем да ће утакмица бити тешка. Ипак, мислим да би резултат требао бити у нашу корист", закључио је Медуњанин.

Сениорска репрезентација БиХ од 19. марта је на окупу у Разграду, гдје ће у петак са почетком у 18 сати на стадиону "Лудогорец Арена" одиграти пријатељски меч с Бугарском. У француском Авру на стадиону "Осеан", противник БиХ ће 27. марта од 20 часова бити селекција Сенегала.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар