Ћећез: Хвала свим добрим људима!

– Милијана Ћећез, жена из Вишеграда којој су прије двије године отказала оба бубрега, успјела је у до јуче незамисливом.  Оперисана је у познатој клиници у Греноблу у Француској након што су хумани људи сакупили неопходних 110. 000 КМ. "Хвала свим добрим људима. . . ", казала је Милијана Ћећез.

Република Српска 22.03.2018 | 08:58
Ћећез: Хвала свим добрим људима!
Каже да се добро осјећа и да сад живи један нови, други и срећнији живот.



`Бубрег ми је донирао мој рођак Миодраг Миша Тодоровић који се сам јавио рекавши да се на то одлучио како би се што прије ријешила дијализе и свих мука које сам са овом болешћу пролазила. ` рекла је Ћећезова.

За будуће срећне дане ова Вишеграђанка је захвална свим оним који су учествовали у сакупљању помоћи за њену операцију.

` Мој рођак Душан Ћећез који сад живи у Сиднеју у Аустралији је тамо организовао хуманитарно вече и са својим земљацим саприкупио највећи дио новца за операцију, ` каже Ћећезева.

Она додје да се српска дијаспора од Канаде до Америке, као и Удружења Коњичана укључила у ову акцију

` У Требињу је Зоран Пологош организовао хуманитарни концерт за мене и дјевојчицу Софију Сушић а новац су, колико је ко могао, даривали и многи грађани Вишеграда`, истиче Милијана.
Милијана је захвална и општини Вишеград и њеном начелнику Младену Ђуревићу који се укључио у прикупљање помоћи.

`Посебну захвалност изражаваом БН телевизији која је прва објавила о мени прилог, неколико пута га поновила а о томе су извјештавали дописници ове куће из Америке што је иницирало многе да постану дародаваоци , ` наводи Ћећезева.
Медијску подшку у прикупљању новца за трансплатацију бубрега дала је и МИС телевизија из Седнеја као и Отворена мрежа из Сарајева.

И сама Ћећезева је у свему овоме показала изузетну хауманост тако што се одрекла прикупљених средстава од хуманитарног концерта у Требињу у корист обољеле дјевојчице уиз Коњица која живи у Никшићу јер, како рече, њој више новца није требало за операцију.

(БН)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

висеград

22.03.2018 08:03

Све најлепсе за брз опоравак и теби и твом родјаку зелим и дасе стопре вратите у стари град висегради пасину цуприју.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоде

22.03.2018 08:07

Писите о овим финим стварима од којих цовјек од среце плаце, а не о политицарима који нас само свадјају а притом готово ниста не раде за народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фарон

22.03.2018 09:24

Брз опоравак, жива и здрава била...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карактери

22.03.2018 10:05

Пишите о оваквим људима, који знају шта је довољно. Жена је добила паре за операцију, остатак новца другом. Не као Гојко И Петар Ђурић. Кућа лоша, поправили им кућу, а они купили стан у центру с гаражом И рентал. И то је сад као хумано што на тај начин мисли сину?

ОДГОВОРИТЕ
Name

РОГАТИЦА

22.03.2018 12:15

Сваку срецу г. Милијани,њеном родјаку, свим донаторима и успјесан опоравак и повратак у Вишеград жели рогатицанин.

ОДГОВОРИТЕ