Ćećez: Hvala svim dobrim ljudima!

– Milijana Ćećez, žena iz Višegrada kojoj su prije dvije godine otkazala oba bubrega, uspjela je u do juče nezamislivom.  Operisana je u poznatoj klinici u Grenoblu u Francuskoj nakon što su humani ljudi sakupili neophodnih 110. 000 KM. "Hvala svim dobrim ljudima. . . ", kazala je Milijana Ćećez.

Republika Srpska 22.03.2018 | 08:58
Ćećez: Hvala svim dobrim ljudima!
Kaže da se dobro osjeća i da sad živi jedan novi, drugi i srećniji život.



`Bubreg mi je donirao moj rođak Miodrag Miša Todorović koji se sam javio rekavši da se na to odlučio kako bi se što prije riješila dijalize i svih muka koje sam sa ovom bolešću prolazila. ` rekla je Ćećezova.

Za buduće srećne dane ova Višegrađanka je zahvalna svim onim koji su učestvovali u sakupljanju pomoći za njenu operaciju.

` Moj rođak Dušan Ćećez koji sad živi u Sidneju u Australiji je tamo organizovao humanitarno veče i sa svojim zemljacim saprikupio najveći dio novca za operaciju, ` kaže Ćećezeva.

Ona dodje da se srpska dijaspora od Kanade do Amerike, kao i Udruženja Konjičana uključila u ovu akciju

` U Trebinju je Zoran Pologoš organizovao humanitarni koncert za mene i djevojčicu Sofiju Sušić a novac su, koliko je ko mogao, darivali i mnogi građani Višegrada`, ističe Milijana.
Milijana je zahvalna i opštini Višegrad i njenom načelniku Mladenu Đureviću koji se uključio u prikupljanje pomoći.

`Posebnu zahvalnost izražavaom BN televiziji koja je prva objavila o meni prilog, nekoliko puta ga ponovila a o tome su izvještavali dopisnici ove kuće iz Amerike što je iniciralo mnoge da postanu darodavaoci , ` navodi Ćećezeva.
Medijsku podšku u prikupljanju novca za transplataciju bubrega dala je i MIS televizija iz Sedneja kao i Otvorena mreža iz Sarajeva.

I sama Ćećezeva je u svemu ovome pokazala izuzetnu haumanost tako što se odrekla prikupljenih sredstava od humanitarnog koncerta u Trebinju u korist oboljele djevojčice uiz Konjica koja živi u Nikšiću jer, kako reče, njoj više novca nije trebalo za operaciju.

(BN)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

visegrad

22.03.2018 08:03

Sve najlepse za brz oporavak i tebi i tvom rodjaku zelim i dase stopre vratite u stari grad visegradi pasinu cupriju.

ODGOVORITE
Name

Jode

22.03.2018 08:07

Pisite o ovim finim stvarima od kojih covjek od srece place, a ne o politicarima koji nas samo svadjaju a pritom gotovo nista ne rade za narod.

ODGOVORITE
Name

faron

22.03.2018 09:24

Brz oporavak, živa i zdrava bila...

ODGOVORITE
Name

Karakteri

22.03.2018 10:05

Pišite o ovakvim ljudima, koji znaju šta je dovoljno. Žena je dobila pare za operaciju, ostatak novca drugom. Ne kao Gojko I Petar Đurić. Kuća loša, popravili im kuću, a oni kupili stan u centru s garažom I rental. I to je sad kao humano što na taj način misli sinu?

ODGOVORITE
Name

ROGATICA

22.03.2018 12:15

Svaku srecu g. Milijani,njenom rodjaku, svim donatorima i uspjesan oporavak i povratak u Višegrad želi rogaticanin.

ODGOVORITE