Јури Вакулко: Одушевљен сам Партизаном!

Млади Украјинац Јури Вакулко усхићен због дебија за први тим Партизана. "Невероватно је колико се сви слажемо као један и колико смо били међусобна подршка када је било и тешких момената. Ми смо у Партизану велика породица", каже он.

Фудбал 22.03.2018 | 23:30
Јури Вакулко: Одушевљен сам Партизаном!
Јури Вакулко није "митско биће", нити "фантом", како су се шалили навијачи Партизана, очекујући да на терену коначно виде младог Украјинца који је ове зиме дошао међу црно-беле.

Вакулко је коначно дебитовао за први тим Партизана протеклог викенда против Радника из Сурдулице, а у изјави за клупски сајт говори колико је усхићен и због тога, али и због односа у клубу.

"То је за мене био важан тренутак у животу на који сам дуго чекао и због којег сам заиста веома срећан. Желим да се захвалим шефу Ђукићу, стручном штабу и читавом тиму, јер без њих, њихове подршке и игре, ни ја не бих био успешан. Одушевљен сам свим момцима из екипе који су ме од првог момента фантастично прихватили и учинили да се осећам као један од њих. Невероватно је колико се сви слажемо као један и колико смо били међусобна подршка када је било и тешких момената код пада игре. Ми смо у Партизану велика породица", рекао је Вакулко, члан младе украјинске репрезентације (играчи до 21 године).

Вакулко је до сада екипу пратио са трибина, а утисак му је овакав:

"Сматрам да имамо јак тим. Ипак у фудбалу је некад потребна срећа, а нас је знала да напусти некад. Али, сада смо се вратили поново у игру, пуни смо елана, дајемо голове и уз подршку навијача идемо даље!"

Украјинац каже и да му се Београд веома допада, а највише се дружи са Луком Цуцином, Ђорђем Ивановићем и младим голманом Поповићем. 

Каже и да су га чланови његове породице недавно посетили у Београду: 

"Били су пре две недеље, али, нажалост, нису били ту за мој деби. Помогло ми је што су били овде и видели да ми је заиста лепо у Партизану".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар