Juri Vakulko: Oduševljen sam Partizanom!

Mladi Ukrajinac Juri Vakulko ushićen zbog debija za prvi tim Partizana. "Neverovatno je koliko se svi slažemo kao jedan i koliko smo bili međusobna podrška kada je bilo i teških momenata. Mi smo u Partizanu velika porodica", kaže on.

Fudbal 22.03.2018 | 23:30
Juri Vakulko: Oduševljen sam Partizanom!
Juri Vakulko nije "mitsko biće", niti "fantom", kako su se šalili navijači Partizana, očekujući da na terenu konačno vide mladog Ukrajinca koji je ove zime došao među crno-bele.

Vakulko je konačno debitovao za prvi tim Partizana proteklog vikenda protiv Radnika iz Surdulice, a u izjavi za klupski sajt govori koliko je ushićen i zbog toga, ali i zbog odnosa u klubu.

"To je za mene bio važan trenutak u životu na koji sam dugo čekao i zbog kojeg sam zaista veoma srećan. Želim da se zahvalim šefu Đukiću, stručnom štabu i čitavom timu, jer bez njih, njihove podrške i igre, ni ja ne bih bio uspešan. Oduševljen sam svim momcima iz ekipe koji su me od prvog momenta fantastično prihvatili i učinili da se osećam kao jedan od njih. Neverovatno je koliko se svi slažemo kao jedan i koliko smo bili međusobna podrška kada je bilo i teških momenata kod pada igre. Mi smo u Partizanu velika porodica", rekao je Vakulko, član mlade ukrajinske reprezentacije (igrači do 21 godine).

Vakulko je do sada ekipu pratio sa tribina, a utisak mu je ovakav:

"Smatram da imamo jak tim. Ipak u fudbalu je nekad potrebna sreća, a nas je znala da napusti nekad. Ali, sada smo se vratili ponovo u igru, puni smo elana, dajemo golove i uz podršku navijača idemo dalje!"

Ukrajinac kaže i da mu se Beograd veoma dopada, a najviše se druži sa Lukom Cucinom, Đorđem Ivanovićem i mladim golmanom Popovićem. 

Kaže i da su ga članovi njegove porodice nedavno posetili u Beogradu: 

"Bili su pre dve nedelje, ali, nažalost, nisu bili tu za moj debi. Pomoglo mi je što su bili ovde i videli da mi je zaista lepo u Partizanu".

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar