СП: Распродато свих 81.000 карата за Србија - Бразил!

Све улазнице за меч трећег кола Светског првенства у Русији између Србије и Бразила распродате су, сазнаје б92. нет.

Фудбал 23.03.2018 | 13:15
СП: Распродато свих 81.000 карата за Србија - Бразил!
'Орлови' ће се 27. јуна састати са 'Селесаом' на затварању групе Е, док ће тринаест дана раније играти са Костариком у Самари, односно 22. јуна са Швајцарском у Калињинграду.

Најјефтинија карта за дуеле групне фазе износи 105 долара, док је најскупља 210. Истовремено, карте такозване четврте категорије могу да купе само држављани Русије по симболичној цени од двадесетак евра.

С друге стране, за окршаје са Костариком и Швајцарском остале су само улазнице прве категорије. 

Према подацима Светске фудбалске федерације (ФИФА), од пре недељу дана, до сада је продато око 1.700.000 улазница за највећи догађај у свету спорта. 

Мундијал је на програму од 14. јуна до 15. јула, а Русија је за ову прилику укинула било какве визе за земље учеснице и њихове навијаче.

Навијачи Србије за улазнице могу да се пријаве искључиво преко портала ФИФА, пошто правила Светске фудбалске федерације забрањују Савезима да имају било какве везе са дистрибуцијом карата.

Сваки купац може да попуни пријаву за себе и још максимално три особе и свако од њих посебно ће морати да достави личне податке. Да би купац ушао у квоту за навијаче Србије, мора бити држављанин или становник Републике Србије, а исто правило важи и за остале навијаче у пријави.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар