SP: Rasprodato svih 81.000 karata za Srbija - Brazil!

Sve ulaznice za meč trećeg kola Svetskog prvenstva u Rusiji između Srbije i Brazila rasprodate su, saznaje b92. net.

Fudbal 23.03.2018 | 13:15
SP: Rasprodato svih 81.000 karata za Srbija - Brazil!
'Orlovi' će se 27. juna sastati sa 'Selesaom' na zatvaranju grupe E, dok će trinaest dana ranije igrati sa Kostarikom u Samari, odnosno 22. juna sa Švajcarskom u Kalinjingradu.

Najjeftinija karta za duele grupne faze iznosi 105 dolara, dok je najskuplja 210. Istovremeno, karte takozvane četvrte kategorije mogu da kupe samo državljani Rusije po simboličnoj ceni od dvadesetak evra.

S druge strane, za okršaje sa Kostarikom i Švajcarskom ostale su samo ulaznice prve kategorije. 

Prema podacima Svetske fudbalske federacije (FIFA), od pre nedelju dana, do sada je prodato oko 1.700.000 ulaznica za najveći događaj u svetu sporta. 

Mundijal je na programu od 14. juna do 15. jula, a Rusija je za ovu priliku ukinula bilo kakve vize za zemlje učesnice i njihove navijače.

Navijači Srbije za ulaznice mogu da se prijave isključivo preko portala FIFA, pošto pravila Svetske fudbalske federacije zabranjuju Savezima da imaju bilo kakve veze sa distribucijom karata.

Svaki kupac može da popuni prijavu za sebe i još maksimalno tri osobe i svako od njih posebno će morati da dostavi lične podatke. Da bi kupac ušao u kvotu za navijače Srbije, mora biti državljanin ili stanovnik Republike Srbije, a isto pravilo važi i za ostale navijače u prijavi.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar