Мајами: Томић наставља да се брука!

Елиминисао га 251. играч света! Бернард Томић још једанпут је успео да разочара своје навијаче поразом у првом колу челенџера, па је све ближи испадању и из првих 200 на свету.

Тенис 21.03.2018 | 13:15
Мајами: Томић наставља да се брука!
Томић није наступао од квалификација за Аустралијан опен, где је поражен од Лоренца Сонега, а у међувремену је учествовао у једној аустралијској ријалити емисији.

Двадесетпетогодишњак је тренутно 181. на АТП ранг листи, а након самоуверених изјава о повратку очекивао се барем неки успех на челенџеру, међутим и то ће морати да сачека.

Аустралијанац није могао брже да буде контрадикторан јер је, после изјаве да му је доста глупирања и да је спреман за повратак међу најбоље играче, испао у првом колу челенџера у Лилу од 251. тенисера света Антоана Хоанга (6:2, 2:6, 6:4) 

"Целу прошлу сезону сам изгубио јер сам се глупирао. Време је да се доведем у ред и да се вратим тамо где припадам и да покушам да се нађем можда чак и у најбољих пет", самоуверен је био Томић пре неколико дана. 

Још једна занимљивост се десила на исти дан, али пре четри године. Тада је Томић, у једном од најкраћих мечева у историји тениса, изгубио од, сада већ пензионисаног, Јарка Ниеминена. 

Финац је са 6:0, 6:1 почистио Бернарда са терена, коме је тај дан био један од многих у којима једноставно није био спреман за тениски меч.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар