Majami: Tomić nastavlja da se bruka!

Eliminisao ga 251. igrač sveta! Bernard Tomić još jedanput je uspeo da razočara svoje navijače porazom u prvom kolu čelendžera, pa je sve bliži ispadanju i iz prvih 200 na svetu.

Tenis 21.03.2018 | 13:15
Majami: Tomić nastavlja da se bruka!
Tomić nije nastupao od kvalifikacija za Australijan open, gde je poražen od Lorenca Sonega, a u međuvremenu je učestvovao u jednoj australijskoj rijaliti emisiji.

Dvadesetpetogodišnjak je trenutno 181. na ATP rang listi, a nakon samouverenih izjava o povratku očekivao se barem neki uspeh na čelendžeru, međutim i to će morati da sačeka.

Australijanac nije mogao brže da bude kontradiktoran jer je, posle izjave da mu je dosta glupiranja i da je spreman za povratak među najbolje igrače, ispao u prvom kolu čelendžera u Lilu od 251. tenisera sveta Antoana Hoanga (6:2, 2:6, 6:4) 

"Celu prošlu sezonu sam izgubio jer sam se glupirao. Vreme je da se dovedem u red i da se vratim tamo gde pripadam i da pokušam da se nađem možda čak i u najboljih pet", samouveren je bio Tomić pre nekoliko dana. 

Još jedna zanimljivost se desila na isti dan, ali pre četri godine. Tada je Tomić, u jednom od najkraćih mečeva u istoriji tenisa, izgubio od, sada već penzionisanog, Jarka Nieminena. 

Finac je sa 6:0, 6:1 počistio Bernarda sa terena, kome je taj dan bio jedan od mnogih u kojima jednostavno nije bio spreman za teniski meč.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar