Гризман: Одлука о одласку из Атлетика прије СП-а!

Најбољи играч Атлетико Мадрида Антоан Гризман, после великог интересовања Барселоне, каже да би желео да се његов статус реши пре одласка на Мундјал.

Фудбал 23.03.2018 | 09:00
Гризман: Одлука о одласку из Атлетика прије СП-а!
Гризман има уговор са Атлетиком до краја јуна 2022. године, али је све извесније да ће на крају сезоне напустити Мадрид и највероватније прећи у Каталонију.

"Желим да безбрижан отпутујем у Русију. Не само из разлога где ћу играти наредне сезоне, већ због мира у глави који доноси сигурност када знаш да си на једном месту", изајвио је Гризман за француски Лекип. 

Према речима француског голгетера, највише му смета што га сви питају о његовој будућности, а како каже, сестри се поверио да ће пре одласка на Мундијал у Русију решити да ли ће отићи из Атлетика. 

Гризман, који је у Атлетико стигао 2014. године из Реал Сосједада, додао је и да више воли да осваја колективне неграде од индивидуалних и да се зато не оптерећује Златном лоптом. 

"Желим прво да освојим Светско првенство, па Лигу шампиона, а онда ће и Златна лопта доћи", самоуверен је Гризман, који у уговору има излазну клаузулу од 100.000.000 евра.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар