Grizman: Odluka o odlasku iz Atletika prije SP-a!

Najbolji igrač Atletiko Madrida Antoan Grizman, posle velikog interesovanja Barselone, kaže da bi želeo da se njegov status reši pre odlaska na Mundjal.

Fudbal 23.03.2018 | 09:00
Grizman: Odluka o odlasku iz Atletika prije SP-a!
Grizman ima ugovor sa Atletikom do kraja juna 2022. godine, ali je sve izvesnije da će na kraju sezone napustiti Madrid i najverovatnije preći u Kataloniju.

"Želim da bezbrižan otputujem u Rusiju. Ne samo iz razloga gde ću igrati naredne sezone, već zbog mira u glavi koji donosi sigurnost kada znaš da si na jednom mestu", izajvio je Grizman za francuski Lekip. 

Prema rečima francuskog golgetera, najviše mu smeta što ga svi pitaju o njegovoj budućnosti, a kako kaže, sestri se poverio da će pre odlaska na Mundijal u Rusiju rešiti da li će otići iz Atletika. 

Grizman, koji je u Atletiko stigao 2014. godine iz Real Sosjedada, dodao je i da više voli da osvaja kolektivne negrade od individualnih i da se zato ne opterećuje Zlatnom loptom. 

"Želim prvo da osvojim Svetsko prvenstvo, pa Ligu šampiona, a onda će i Zlatna lopta doći", samouveren je Grizman, koji u ugovoru ima izlaznu klauzulu od 100.000.000 evra.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar