Кремљ: Састанак страних дипломата

Британски амбасадор у Москви неће учествовати на састанку у руском Министарству спољних послова у вези са тровањем оца и ћерке Скрипаљ у енглеском граду Солсберију, саопштено је из британске Амбасаде.

Република Српска 21.03.2018 | 10:16
Кремљ: Састанак страних дипломата
Руско Министарство спољних послова позвало је стране дипломате на састанак са експертима о контроли наоружања како би размотрили случај тровања бившег двоструког руског агента Сергеја Скрипаља и његове ћерке у енглеском граду Солсберију.

Некадашњи двоструки руски агент пуковник Руске војне обавјештајне службе /ГРУ/ Сергеј Скрипаљ и његова кћерка Јулија отровани су нервним агенсом 4. марта у британском граду Солсберију.

Они су пребачени у болницу и од тада су у критичном стању.

Британске власти окривиле су Русију за тровање, али до сада Лондон није пружио ниједан доказ у прилог тој теорији, јавио је ТАСС.

(Срна)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Имам,

21.03.2018 13:54

Мисљење ,као да брез ових енглеза 'свет неце постојати;ми вас уопсте нетребамо ,само зло сте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.03.2018 14:58

Колико си ти циник. Цовекв и то Рус отрован Енглези установили да је агенс руски отров кои се немозе нигдје набавити и ста сада треба да цуте и пуст како ко и кога ко оце да убија. Е страва си циницан па да ти је тата а не рус

Name

Боки

21.03.2018 18:15

А ти си неинформисан јер Руси тај отров никад нису ни користили ни имали.И објавили ко га је правио интересантно неколико нато земаља.И будали је јасно да Русија и Путин су проблем јер немозе се Русија бомбардоват и разбит па онда пљацкат као Ирак ,Либија итд.Немозе а да не гори и у властитој куци.То је проблем и Енглеза и Амера и тацка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

21.03.2018 19:15

Е ти си идиот а ста це они пљацкати у Русији. Незнас да сами русики милијардери носе паре и злато у Енглеску Америку Свицу Њем Спаниу па и сам Путин дрзи новац и некретнине по Спанији и Свици.