Kremlj: Sastanak stranih diplomata

Britanski ambasador u Moskvi neće učestvovati na sastanku u ruskom Ministarstvu spoljnih poslova u vezi sa trovanjem oca i ćerke Skripalj u engleskom gradu Solsberiju, saopšteno je iz britanske Ambasade.

Republika Srpska 21.03.2018 | 10:16
Kremlj: Sastanak stranih diplomata
Rusko Ministarstvo spoljnih poslova pozvalo je strane diplomate na sastanak sa ekspertima o kontroli naoružanja kako bi razmotrili slučaj trovanja bivšeg dvostrukog ruskog agenta Sergeja Skripalja i njegove ćerke u engleskom gradu Solsberiju.

Nekadašnji dvostruki ruski agent pukovnik Ruske vojne obavještajne službe /GRU/ Sergej Skripalj i njegova kćerka Julija otrovani su nervnim agensom 4. marta u britanskom gradu Solsberiju.

Oni su prebačeni u bolnicu i od tada su u kritičnom stanju.

Britanske vlasti okrivile su Rusiju za trovanje, ali do sada London nije pružio nijedan dokaz u prilog toj teoriji, javio je TASS.

(Srna)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Imam,

21.03.2018 13:54

Misljenje ,kao da brez ovih engleza 'svet nece postojati;mi vas uopste netrebamo ,samo zlo ste.

ODGOVORITE
Name

Re

21.03.2018 14:58

Koliko si ti cinik. Covekv i to Rus otrovan Englezi ustanovili da je agens ruski otrov koi se nemoze nigdje nabaviti i sta sada treba da cute i pust kako ko i koga ko oce da ubija. E strava si cinican pa da ti je tata a ne rus

Name

Boki

21.03.2018 18:15

A ti si neinformisan jer Rusi taj otrov nikad nisu ni koristili ni imali.I objavili ko ga je pravio interesantno nekoliko nato zemalja.I budali je jasno da Rusija i Putin su problem jer nemoze se Rusija bombardovat i razbit pa onda pljackat kao Irak ,Libija itd.Nemoze a da ne gori i u vlastitoj kuci.To je problem i Engleza i Amera i tacka

ODGOVORITE
Name

Re

21.03.2018 19:15

E ti si idiot a sta ce oni pljackati u Rusiji. Neznas da sami rusiki milijarderi nose pare i zlato u Englesku Ameriku Svicu Njem Spaniu pa i sam Putin drzi novac i nekretnine po Spaniji i Svici.