Ђоковић: Не осјећам бол у лакту посљедња два дана!

"То је освежавајуће", каже српски тенисер.

Тенис 21.03.2018 | 13:30
Ђоковић: Не осјећам бол у лакту посљедња два дана!
Новак Ђоковић је постављен на 9. носиоца на предстојећем мастерс турниру у Мајамију. Ипак, целу ствар би могла да олакша вест да је српски најбољи тенисер престао да осећа бол у десном лакту који га је мучио пре и после операције.

То је свакако охрабрујуће...

"Последња два дана нисам осетио бол и био сам у стању да се фокусирам искључиво на игру. То је прилично освежавајуће. У последњих неколико дана заправо после много времена потпуно могу да се усмерим на терен уместо да у глави нон-стоп размишљам да ли ће бити бола или не. Далеко сам од своје најбољег стања, али је боље него раније," рекао је Ђоковић.

У првом колу је слободан, у другом ће играти са бољим из окршаја Беона Пер (Француска) - Миша Зверев(Немачка), а ако ту буде успешан наредни ривал биће му велики пријатељ Филип Крајиновић. Под условом да слави у српском дербију, Новака у четвртој рунди чека победник меча Хуан Мартин дел Потро (Аргентина) -Кеи Нишикори (Јапан), евентуални ривал у четвртфиналу биће му бољи из сусрета Григор Димитров (Бугарска) -Милош Раонић (Канада), у полуфиналу би играо са Марином Чилићем, а у финалу са Роџером Федерером илиАлександром Зверевим.

До тога је дуг пут...

Извор: моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЈАСО ЈАСАН

21.03.2018 13:23

Забољет ће га чим изадје на терен.

ОДГОВОРИТЕ