Đoković: Ne osjećam bol u laktu posljednja dva dana!

"To je osvežavajuće", kaže srpski teniser.

Tenis 21.03.2018 | 13:30
Đoković: Ne osjećam bol u laktu posljednja dva dana!
Novak Đoković je postavljen na 9. nosioca na predstojećem masters turniru u Majamiju. Ipak, celu stvar bi mogla da olakša vest da je srpski najbolji teniser prestao da oseća bol u desnom laktu koji ga je mučio pre i posle operacije.

To je svakako ohrabrujuće...

"Poslednja dva dana nisam osetio bol i bio sam u stanju da se fokusiram isključivo na igru. To je prilično osvežavajuće. U poslednjih nekoliko dana zapravo posle mnogo vremena potpuno mogu da se usmerim na teren umesto da u glavi non-stop razmišljam da li će biti bola ili ne. Daleko sam od svoje najboljeg stanja, ali je bolje nego ranije," rekao je Đoković.

U prvom kolu je slobodan, u drugom će igrati sa boljim iz okršaja Beona Per (Francuska) - Miša Zverev(Nemačka), a ako tu bude uspešan naredni rival biće mu veliki prijatelj Filip Krajinović. Pod uslovom da slavi u srpskom derbiju, Novaka u četvrtoj rundi čeka pobednik meča Huan Martin del Potro (Argentina) -Kei Nišikori (Japan), eventualni rival u četvrtfinalu biće mu bolji iz susreta Grigor Dimitrov (Bugarska) -Miloš Raonić (Kanada), u polufinalu bi igrao sa Marinom Čilićem, a u finalu sa Rodžerom Federerom iliAleksandrom Zverevim.

Do toga je dug put...

Izvor: mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

JASO JASAN

21.03.2018 13:23

Zaboljet će ga čim izadje na teren.

ODGOVORITE