Шта након развода

Певачица Емина Јаховић осврнула се на приче да се са синовима због развода сели из Турске у родни Нови Пазар, па са јавношћу поделила праву истину.

Забава 20.03.2018 | 13:28
Шта након развода
Певачица је истакла да ће живот наставити у Истанбулу, али из само једног разлога.
- Драги моји фанови, сви који ме подржавате и волите у овим тешким тренуцима... Желим да вам кажем да све спекулације на тему мене, одласка у Нови Пазар и живота тамо, нису истините и нису тачне. Свој живот, као и пре, наставићу овде, баш у Истанбулу, због школовања своје деце и због живота на који сам навикла, а у Београд и Нови Пазар ићи ћу искључиво из приватних и, наравно, пословних разлога - рекла је Емина на свом “сторију“ на "Инстаграму" и додала:

- На жалост, ја не могу да зауставим све спекулације. Ми гледамо због наше деце да све прође у најбољем могућем реду и све ће бити као што је било и пре - завршила је певачица којој се по гласу могло чути да јој није свеједно, јер и даље пролази кроз емотиван период и додала како тренутно публици припрема два нова сингла.

Иначе, музички пар Емина и Мустафа разводе се након десет година брака, а певачица је 15. фебруара путем друштвених мрежа саопштила да је њиховом браку дошао крај.

Новости
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

емина

20.03.2018 18:18

После развода свак на своју страну и збогом за сва времена

ОДГОВОРИТЕ