Браво, Сампаоли! Надам се да га никад нећеш ни звати...!

Лучано Спалети отворено селектору Аргентине. . .

Фудбал 20.03.2018 | 15:00
Браво, Сампаоли! Надам се да га никад нећеш ни звати...!
Блистава партија Интера у Ђенови и тријумф од 5:0 против Сампдорије мотивисали су тренера Неразура Лучана Спалетија да после утакмице да врло занимљиве изјаве. Он је похвалио игру својих момака, казао да пауза која долази неће бити проблем, а онда се на специфичан начин обратио и селектору Аргентине Хорхеу Сампаолију...

"Ово је прави став тима, компактност, снага, способност управљања у одређеним тренуцима... Јесте важно да дајете голове, али важно је да радите и оно што је Гаљардини радио целу утакмицу. Пауза? Ништа не мења. Почели смо да радимо праве ствари, биће тако и након паузе". 

Након ремија са Наполијем у прошлом колу Спалети је казао да је његов тим лимитаран, у наслободнијем преводу. После Сампадорије дуг период лоших резултата другачије је коментарисао...

"Када изгубите кривица је тренерова". 

И напослетку оно најзанимљивије: зашто Икардија (у Ђенови четвороструког стрелца и првог голгетера Интера) нема у репрезентацији Аргентинер?

"Браво, Сампаоли! Надам се да га никада нећеш звати, да ћеш га увек мени оставити на располагању. Ако га не зовеш на Светско првенство, биће мотивисан да покаже да си направио грешку и биће још бољи у дресу Интера", поручио је италијански стручњак. 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар