Bravo, Sampaoli! Nadam se da ga nikad nećeš ni zvati...!

Lučano Spaleti otvoreno selektoru Argentine. . .

Fudbal 20.03.2018 | 15:00
Bravo, Sampaoli! Nadam se da ga nikad nećeš ni zvati...!
Blistava partija Intera u Đenovi i trijumf od 5:0 protiv Sampdorije motivisali su trenera Nerazura Lučana Spaletija da posle utakmice da vrlo zanimljive izjave. On je pohvalio igru svojih momaka, kazao da pauza koja dolazi neće biti problem, a onda se na specifičan način obratio i selektoru Argentine Horheu Sampaoliju...

"Ovo je pravi stav tima, kompaktnost, snaga, sposobnost upravljanja u određenim trenucima... Jeste važno da dajete golove, ali važno je da radite i ono što je Galjardini radio celu utakmicu. Pauza? Ništa ne menja. Počeli smo da radimo prave stvari, biće tako i nakon pauze". 

Nakon remija sa Napolijem u prošlom kolu Spaleti je kazao da je njegov tim limitaran, u naslobodnijem prevodu. Posle Sampadorije dug period loših rezultata drugačije je komentarisao...

"Kada izgubite krivica je trenerova". 

I naposletku ono najzanimljivije: zašto Ikardija (u Đenovi četvorostrukog strelca i prvog golgetera Intera) nema u reprezentaciji Argentiner?

"Bravo, Sampaoli! Nadam se da ga nikada nećeš zvati, da ćeš ga uvek meni ostaviti na raspolaganju. Ako ga ne zoveš na Svetsko prvenstvo, biće motivisan da pokaže da si napravio grešku i biće još bolji u dresu Intera", poručio je italijanski stručnjak. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar