Бен: Тек сам почео да постижем голове!

Фудбалер Црвене звезде Ел Фарду Бен рекао је да се после краћег одсуства вратио још јачи и да након Мачве очекује још више голова.

Фудбал 20.03.2018 | 11:00
Бен: Тек сам почео да постижем голове!
Бен је у недељу у победи над Мачвом дао свој други гол од када је у зимском прелазном року дошао у Црвену звезду.

Нападач са Комора је навео да Звезду очекују изузетно важне утакмице и да ће сваки гол бити важан, а сви у тиму ће дати све од себе да их буде што више.

"Много значи мени и екипи што сам се вратио још јачи, напорно сам радио како би то било тако. Из тог разлога овај гол ми још више значи. Драго ми је што сам почео да постижем поготке, надам се да ћу наставити још боље", рекао је Бен за клупски сајт.

Он је похвалио саиграча Александра Пешића који му је главом асистирао.

"Фантастично ме је пронашао код друге стативе, велике заслуге за гол иду и њему. Видели смо у првом полувремену да фудбалери Мачве не чувају код прекида тај део гола и искористили то. Мислим да је после другог поготка утакмица дефинитивно била решена, могли смо растерећено да је приведемо крају", казао је он.

Звезда је победом у Шапцу сачувала 12 бодова предности у односу на другопласирани Партизан, два кола пред плеј-оф Супер лиге Србије.

Бен је рекао да су сви у Звезди знали да неће бити лако против Мачве, која игра одлично на домаћем терену, што се видело и неколико дана раније, када је тај клуб елиминисао црвено-беле на пенале у Купу.

"Тада нисам био у екипи, али заиста сам добио доста корисних савета од својих саиграча. Било је жестоке борбе на терену, али смо одлично одговорили и на терену показали карактер. Цела екипа је одиграла сјајно и освојили смо изузетно важна три бода", рекао је Бен.

Наредни ривал црвено-белих биће Младост, после репрезентативне паузе, а Бен је казао да ће Звезди значити одмор.

"Имамо неколико дана пре него што се вратимо раду како бисмо се што боље припремили за финиш првенства. Знам шта нас чека, доста разговарам са саиграчима, навикао сам се на све услове у Србији и сада смо сви фокусирани само на то да у мају донесемо радост својим навијачима освајањем титуле", казао је Бен.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар