Дјечак пуцао сестри у главу

Тринаестогодишња дјевојчица из Мисисипија преминула је од посљедица рањавања, након што ју је упуцао њен деветогодишњи брат послије свађе око видеоигрице.

Свијет 19.03.2018 | 13:38
Дјечак пуцао сестри у главу
Локална полиција саопштила је да је дјечак након свађе са сестром која није хтјела да му да џојстик за управљање видеоигрицом, зграбио пиштољ и упуцао је.

Како преноси ББЦ, дјечак је сестри пуцао у главу с леђа, тако да је метак ушао у мозак.

Шеф локалне полиције изјавио је да се све одиграло у недјељу и да је дјевојчица преминула од посљедица рањавања у болници у Мемфису. Није, међутим, јасно одакле дјечаку пиштољ.

Такође, не наводи се и каква ће казна за дјечака услиједити.

– Претпостављам да је видио на телевизији или видеоигрици како се то ради. Не знам да ли је заиста знао шта ће се догодити. На то питање не могу одговорити, знам само да је то велика трагедија – казао је шериф.

Мајка дјеце је, како се наводи у извјештају, била у сусједној просторији у којој је хранила другу дјецу.

Полиција сада истражује све околности ове трагедије, као и то како је дјечак доспио до пиштоља, пише Б92.

– Ово је потпуно ново тло за нас. До сад се нисмо сусретали с оваквим случајем да дијете упуца дијете, и то с девет година – додао је шериф.

(Еуроблиц)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

убиство

19.03.2018 12:56

јадни децак није он крив стоје то урадијо кривје отац кадаје дрзо орузје на дохват руке дјеци ето стаје урадијо сам себи заомије јадне дјеце незнас комеје горе дали јадном децаку коије то урадијо или девојцици којаје главмо платила

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.03.2018 13:25

Па ти чобане немаш ни 2 разреда основне школе?

Name

Правопис

19.03.2018 13:43

И твоје је писање на нивоу размишљања овог несретника малог. Јеси ли бар некад поред школе прошао?

Name

Првачић

19.03.2018 17:55

Браво на правопису

Name

питање

19.03.2018 13:14

Мало ли нам је домаћих трагедија, па нас обавјештавајте и о којекаквим јадима из иностранства. Шта мислите да ли у било којој америчкој држави извјештавају шта се у Бијељини дешава ? Маните се глупости, личите на ЦНН ( што веће зло, то боље).

ОДГОВОРИТЕ