Dječak pucao sestri u glavu

Trinaestogodišnja djevojčica iz Misisipija preminula je od posljedica ranjavanja, nakon što ju je upucao njen devetogodišnji brat poslije svađe oko videoigrice.

Svijet 19.03.2018 | 13:38
Dječak pucao sestri u glavu
Lokalna policija saopštila je da je dječak nakon svađe sa sestrom koja nije htjela da mu da džojstik za upravljanje videoigricom, zgrabio pištolj i upucao je.

Kako prenosi BBC, dječak je sestri pucao u glavu s leđa, tako da je metak ušao u mozak.

Šef lokalne policije izjavio je da se sve odigralo u nedjelju i da je djevojčica preminula od posljedica ranjavanja u bolnici u Memfisu. Nije, međutim, jasno odakle dječaku pištolj.

Takođe, ne navodi se i kakva će kazna za dječaka uslijediti.

– Pretpostavljam da je vidio na televiziji ili videoigrici kako se to radi. Ne znam da li je zaista znao šta će se dogoditi. Na to pitanje ne mogu odgovoriti, znam samo da je to velika tragedija – kazao je šerif.

Majka djece je, kako se navodi u izvještaju, bila u susjednoj prostoriji u kojoj je hranila drugu djecu.

Policija sada istražuje sve okolnosti ove tragedije, kao i to kako je dječak dospio do pištolja, piše B92.

– Ovo je potpuno novo tlo za nas. Do sad se nismo susretali s ovakvim slučajem da dijete upuca dijete, i to s devet godina – dodao je šerif.

(Euroblic)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

ubistvo

19.03.2018 12:56

jadni decak nije on kriv stoje to uradijo krivje otac kadaje drzo oruzje na dohvat ruke djeci eto staje uradijo sam sebi zaomije jadne djece neznas komeje gore dali jadnom decaku koije to uradijo ili devojcici kojaje glavmo platila

ODGOVORITE
Name

Re

19.03.2018 13:25

Pa ti čobane nemaš ni 2 razreda osnovne škole?

Name

Pravopis

19.03.2018 13:43

I tvoje je pisanje na nivou razmišljanja ovog nesretnika malog. Jesi li bar nekad pored škole prošao?

Name

Prvačić

19.03.2018 17:55

Bravo na pravopisu

Name

pitanje

19.03.2018 13:14

Malo li nam je domaćih tragedija, pa nas obavještavajte i o kojekakvim jadima iz inostranstva. Šta mislite da li u bilo kojoj američkoj državi izvještavaju šta se u Bijeljini dešava ? Manite se gluposti, ličite na CNN ( što veće zlo, to bolje).

ODGOVORITE