Бесана ноћ у Љутице Богдана: Јовичић, Радоњић, сада и Крстичић?

Детаљни прегледи заказани за данас, али. . .

Фудбал 19.03.2018 | 13:45
Бесана ноћ у Љутице Богдана: Јовичић, Радоњић, сада и Крстичић?
Ако се не варамо, био је 44. минуту утакмице у Шапцу кад је дошло до ударца. Ненад Крстичић се у другом полувремену није враћао на терен. И нажалост, постоји опасност да ће навикавање Црвене звезде на живот без Крстичића потрајати много дуже од тих 45 минута.

Према информацијама из клуба, наиме, у Љутице Богдана се прибојавају да је Крстичићу пукла метатарзална кост стопала што би узроковало много дужи период мировања. Рецимо, Бранко Јовичићје због исте повреде пропустио чак 15 утакмица, пошто је на боловање морао после утакмице против Чукаричког још 6. августа, а потом се на терен вратио тек 29. новембра против Радника. Притом, немојмо заборавити да је због метатарзалне кости и Немања Радоњић пропустио финиш јесење полусезоне, мада се његово одсуство није баш толико осетило јер се добрим делом поклопило и са зимским одмором. Исти проблем мучио је чак и младог Вању Вучићевића.

Детаљни лекарски прегледи заказани су за понедељак, па у Звезди тиња нада да ће они показати да ситуација није толико озбиљна. У исто време, спремају се и за најгори могући сценарио...  Не изгледа наивно.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Стар Спорт

Коментари / 0

Оставите коментар