Besana noć u Ljutice Bogdana: Jovičić, Radonjić, sada i Krstičić?

Detaljni pregledi zakazani za danas, ali. . .

Fudbal 19.03.2018 | 13:45
Besana noć u Ljutice Bogdana: Jovičić, Radonjić, sada i Krstičić?
Ako se ne varamo, bio je 44. minutu utakmice u Šapcu kad je došlo do udarca. Nenad Krstičić se u drugom poluvremenu nije vraćao na teren. I nažalost, postoji opasnost da će navikavanje Crvene zvezde na život bez Krstičića potrajati mnogo duže od tih 45 minuta.

Prema informacijama iz kluba, naime, u Ljutice Bogdana se pribojavaju da je Krstičiću pukla metatarzalna kost stopala što bi uzrokovalo mnogo duži period mirovanja. Recimo, Branko Jovičićje zbog iste povrede propustio čak 15 utakmica, pošto je na bolovanje morao posle utakmice protiv Čukaričkog još 6. avgusta, a potom se na teren vratio tek 29. novembra protiv Radnika. Pritom, nemojmo zaboraviti da je zbog metatarzalne kosti i Nemanja Radonjić propustio finiš jesenje polusezone, mada se njegovo odsustvo nije baš toliko osetilo jer se dobrim delom poklopilo i sa zimskim odmorom. Isti problem mučio je čak i mladog Vanju Vučićevića.

Detaljni lekarski pregledi zakazani su za ponedeljak, pa u Zvezdi tinja nada da će oni pokazati da situacija nije toliko ozbiljna. U isto vreme, spremaju se i za najgori mogući scenario...  Ne izgleda naivno.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Star Sport

Komentari / 0

Ostavite komentar