Извини што сам ти дао четири комада!

Грк Карнезис га добро запамтио, а изгледа да ћемо и ми пошто Салах обара све рекорде!

Фудбал 19.03.2018 | 18:00
Извини што сам ти дао четири комада!
Мохамед Салах је имао суботу из снова. Са четири поготка обезбедио је Ливерпулу убедљиву премијерлигашку победу над Вотфордом од 5:0, а учинио је и да га добро запамти голман Стршљенова Орестис Карнезис.

Грк није знао одакле да брани своју мрежу, пошто га је Египћанин торпедовао са свих страна. Толико да је морао да му се извини после утакмице, што се и види на снимку који је сачињен након последњег судијског звиждука када је пришао и рекао голману:

"Жао ми је!"

Мохамед Салах је оборио неколико рекорда. Постао је најефикаснији стрелац Ливерпула у дебитантској сезони у свима такмичењима са 36 голова, чиме потукао досадашњег рекордера Фернанда Тореса који је у сезоне 2007/08. стао на бројци од 33.

Истовремено, магични Египћанин је стигао и на корак од обарања рекорда Дидијеа Дрогбе који је тренутно најефикаснији афрички фудбалер у једној сезони Премијер лиге у историји. Некадашњи ас Челсија је у сезони 2009/10 дао 29 голова, Салах их има 28...

Такође, до краја сезоне Египћанин ће моћи да сруши и рекорде Ендија Кола из сезоне 1993/94 и Алана Ширера из сезоне 1994/95 који су постигли по 34 погодака у Премијер лиги. Голгетерска експлозија какву је мало ко очекивао...

Извор: Моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар