О интерпелацијама сутра у скупштини

Народна скупштина Републике Српске сутра ће у наставку засједања разматрати преостале двије тачке дневног реда - интерпелације које се односе на здравствени и пензиони систем, и на јавна предузећа, након чега би требало да почне нова сједница парламента.

Република Српска 19.03.2018 | 11:14
О интерпелацијама сутра у скупштини
Интерпелација за разматрање политика у области здравственог и пензионог система и Интерпелација за разматрање политике управљања јавним предузећима у Републици Српској су приједлози народних посланика.

Сједница би требало да буде настављена у 10.00 часова, а након њеног окончања требало би да почне нова сједница Народне скупштине са 15 тачака дневног реда.

Посланици би требало по хитном поступку да разматрају Приједлог закона о измјени Закона о републичкој управи, Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о основном васпитању и образовању и Приједлог закона о измјенама и допунама Закона о високом образовању.

На предложеном дневном реду су Приједлог Програма рада Народне скупштине Републике Српске за ову годину, Приједлог закона о посебном Регистру лица правоснажно осуђених за кривична дјела сексуалне злоупотребе и искориштавања дјеце, те Приједлог закона о роковима измирења новчаних обавеза у пословним трансакцијама.

Народна скупштина требало би да разматра и Нацрт закона о култури.

Пред посланицима би требало да буде Нацрт закона о измјени Закона о Фонду за развој и запошљавање Републике Српске, Нацрт закона о измјени Закона о Фонду за управљање некретнинама и потраживањима у власништву Српске, Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о општем управном поступку и Нацрт закона о измјенама и допунама Закона о матичним књигама. 

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

xxл

19.03.2018 10:37

Подрска за СДС и предсједника Говедарицу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА

19.03.2018 11:54

ШТО ЈЕС-ЈЕС, НАЈБОЉИ ЈЕ СДС! ЖИВИО БУДУЋИ ПРЕДСЈЕДНИК ВУКОТА ГОВЕДАРИЦА.

Name

Славко

19.03.2018 16:09

Е сутра пада влада акобогда,само ови из савеза неце да казу ко је нови пресједник конкуренција је зестока.