Данас захлађење са падавинама

У Републици Српској данас се очекује захлађење са падавинама, углавном снијегом, уз формирање сњежног покривача и дневну температуру од минус два до два степена Целзијусова.

Босна и Херцеговина 19.03.2018 | 08:03
Данас захлађење са падавинама
Ујутро и прије подне преовладаваће хладно и облачно вријеме са слабим снијегом, а у нижим предјелима на истоку са кишом, сусњежицом и снијегом.

На југу Херцеговине падаће умјерена киша. У нижим предјелима очекује се формирање мањег сњежног покривача, а у брдско-планинским крајевима пашће више снијега.

Током дана биће периода сувог времена, а према вечери поново се очекују падавине, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Дуваће слаб сјеверни и сјевероисточни вјетар, у Херцеговини југоисточни.

Температура ваздуха у 7.00 часова: Хан Пијесак и Мркоњић Град минус три, Градишка минус два, Бањалука, Бијељина, Добој минус један, Нови Град, Приједор, Источно Сарајево и Зворник нула, Невесиње и Гацко три, Билећа и Фоча седам и Требиње осам степени Целзијусових.

Падавине у протекла 24 часа: Билећа 36,2 милилитра, Гацко 28, Невесиње 27,5, Мркоњић Град 19,6, Градишка 17 и Требиње 12,2.

Висина снијега: Градишка 20, Мркоњић Град 17, Рибник седам, Дринић шест, Бањалука, Добој и Хан Пијесак два и Бијељина један центиметар.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар