Нови момак Анђелине Џоли

Према писању светских медија, Анђелина Џоли је бацила око на свог млађег колегу Гарета Хедлунда.

Забава 17.03.2018 | 12:33
Нови момак Анђелине Џоли
Према писању светских медија, Анђелина Џоли је бацила око на свог млађег колегу Гарета Хедлунда, који неодољиво личи на Бреда Пита.

О разводу Анђелине Џоли и Бреда Пита доста се писало у медијима, а од тада су спајани са многим познатим личностима из Холивуда.

Иако се испоставило да је реч о нетачним информацијама, амерички таблоид "Радар" тврди да је Анђелина тренутно веома заинтересована за глумца Гарета Хедлунда.

"Размењивали су поруке, онда се договарали да изађу... тако је све почело. План име је да оду на интимну вечеру", истиче извор близак Џолијевој и додаје "да је Гарет напавио прве кораке".

Иронично, Хедлундова прва велика улога је била поред Бреда Пита, са којим је глумио у филму "Троја" из 2004. године.

Инсајдери тврде да се између Анђелине и Гарета јавила хемија од када га је ангажовала на кастингу за филмску драму "Унброкен" коју је она режирала.


"Још тада се видело да се нешто дешава. Анђи је изузетно пријала Гаретова пажња. Он је као млађи, згоднији Бред", истакао је извор.

Иначе, Хедлунд је био четири године у вези са чувеном глумицом Кирстен Данст. Упознали су се на снимању филма "Он тхе роад', из 2012. године.

Новости
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

НЕОБАВЕШТЕН

17.03.2018 18:41

А ја мислио да је замолим да ме усвоји.

ОДГОВОРИТЕ