Бугарска за бржи напредак БиХ

Министар иностраних послова БиХ Игор Црнадак данас је у Сарајеву министру иностраних послова Бугарске Екатерини Захаријевој изразио захвалност што је њена земља током актуелног предсједавања Савјетом ЕУ у приоритете сврстала европску перспективу и повезаност западног Балкана.

Босна и Херцеговина 16.03.2018 | 13:10
Бугарска за бржи напредак БиХ
Црнадак је Захаријевој пренио да БиХ, као и остале земље региона, настоји искористити предсједавање пријатељски наклоњене земље да би се постигли што бољи резултати у борби против корупције, организованог криминала и успостављању владавине права и функционалних институција.

Министар иностраних послова БиХ информисао је Захаријеву о актуелној унутрашњополитичкој ситуацији у БиХ и тренутним активностима БиХ на спољнополитичком плану, саопштено је из Министарства иностраних послова БиХ.

Шефови дипломатија БиХ и Бугарске поздравили су динамику билатералних односа успостављену током посљедње двије године и изразили увјерење да ће она бити настављена.

Црнадак и Захаријева сагласни су да између БиХ и Бугарске нема отворених питања, што представља основу за даље јачање сарадње у складу с обострано израженим интересима на билатералном и међународном плану.

(Агенције)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Харе

16.03.2018 12:18

Јадан Додик он упорно против БиХ а мало јаче чивије му се у фацу смију

ОДГОВОРИТЕ
Name

МЕХО

16.03.2018 12:55

Ма Црнадак је за миша милета громада!