Нови велики проблем на ''Рајку Митићу''!

Звезда мора да исплати 120. 000 евра Мази Василијевићу! Нови координатор млађих селекција Србије тужио бивши клуб који је дужан да му исплати зараду од 2012. године када је добио отказ.

Фудбал 16.03.2018 | 14:15
Нови велики проблем на ''Рајку Митићу''!
Црвена звезда је поново наишла на озбиљну финансијску препреку, коју ће, како зна и уме, морати некако да прескочи!

Како пише Блиц у данашњем издању некадашњи заменик спортског директора црвено-белих Горан Маза Василијевић тужио је и на послетку добио бивши клуб. Црвена звезда ће у наредном периоду морати члану шампионске генерације из Токија да исплати 120.000 евра.

Тај дуг је настао пре пет година када су у клуб дошли Небојша Човић, Драган Џајић и актуелни председник ФСС Славиша Кокеза. Тада је популарнми Маза добио отказ, па је решио да пресавије табак и тужи црвено-беле. Клуб је дужан да исплати поменутих 120.000, колико би износила његова укупна зарада у последњих пет година отказ. Иначе, он у том периоду није долазио на Маракану, па ће правни тим Црвене звезде учинити све да оспори ову одлуку.

Подсетимо, Василијевић дуго није у добрим односима са актуелном управом. Прошле године, у мају месецу, отворено је напао челнике клуба после губитка титуле, истичући да генерални директор Звездан Терзић баца навијачима прашину у очи, „да непроверене странце доводи у вагонима“ и „да води катастрофалну политику“.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар