Novi veliki problem na ''Rajku Mitiću''!

Zvezda mora da isplati 120. 000 evra Mazi Vasilijeviću! Novi koordinator mlađih selekcija Srbije tužio bivši klub koji je dužan da mu isplati zaradu od 2012. godine kada je dobio otkaz.

Fudbal 16.03.2018 | 14:15
Novi veliki problem na ''Rajku Mitiću''!
Crvena zvezda je ponovo naišla na ozbiljnu finansijsku prepreku, koju će, kako zna i ume, morati nekako da preskoči!

Kako piše Blic u današnjem izdanju nekadašnji zamenik sportskog direktora crveno-belih Goran Maza Vasilijević tužio je i na posletku dobio bivši klub. Crvena zvezda će u narednom periodu morati članu šampionske generacije iz Tokija da isplati 120.000 evra.

Taj dug je nastao pre pet godina kada su u klub došli Nebojša Čović, Dragan Džajić i aktuelni predsednik FSS Slaviša Kokeza. Tada je popularnmi Maza dobio otkaz, pa je rešio da presavije tabak i tuži crveno-bele. Klub je dužan da isplati pomenutih 120.000, koliko bi iznosila njegova ukupna zarada u poslednjih pet godina otkaz. Inače, on u tom periodu nije dolazio na Marakanu, pa će pravni tim Crvene zvezde učiniti sve da ospori ovu odluku.

Podsetimo, Vasilijević dugo nije u dobrim odnosima sa aktuelnom upravom. Prošle godine, u maju mesecu, otvoreno je napao čelnike kluba posle gubitka titule, ističući da generalni direktor Zvezdan Terzić baca navijačima prašinu u oči, „da neproverene strance dovodi u vagonima“ i „da vodi katastrofalnu politiku“.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar