Рочести и Дилан углас: Овако и против Морнара!

"Велика победа пред плеј-оф АБА лиге", кажу Звездини плејмејкери.

Кошарка 16.03.2018 | 09:15
Рочести и Дилан углас: Овако и против Морнара!
Две узастопне утакмице (Цибона и Валенсија) и преко 100 кошева Црвене звезде. Не можемо, а да се не отмемо утиску да је српски шампион темпирао шутерску форму за дане одлуке, како се спочитавају предстојећи окршаји са Морнаром из Бара у полуфиналу АБА лиге.

Ово потенцирају и плејмејкери Тејлор Рочести и Дилан Енис, који блистају после евролигашке кошгетерске експлозије црвено-белих.

"Овако како смо играли вечерас, морамо стално. Са оваквим шутерским самопоуздањем, да наставимо да делимо лопте једни другима", истиче Рочести.

Звезда је одиграла једну од најбољих утакмица ове сезоне, што су одличне вести пред плеј-оф АБА лиге.

"Показали смо на последње две утакмице какав стил кошарке треба да гајимо. Важно је да сада не испустимо ову серију, да останемо у ритму јер ништа из прошлости не може да нам помогне у недељу против Морнара. Могу да нам помогну само навијачи. Они нас хране својом подршком са трибина. Надам се да ће нас и у недељу носити и да ћемо им подарити нови шоу", у свом стилу је закључио Рочести.

Са њим се сложио и Дилан Енис који је допринео тријумфу Звезде са 11 поена.

"Велика победа за нас која има посебно значење пред почетак плеј-офа. На то смо тренутно највише фокусирани, надам се да ћемо актуелни моментум искористити за добре партије и победе у регионалном такмичењу", поручио је Енис.

Извор: моззартспорт

Фото: МН пресс

Коментари / 0

Оставите коментар