Ročesti i Dilan uglas: Ovako i protiv Mornara!

"Velika pobeda pred plej-of ABA lige", kažu Zvezdini plejmejkeri.

Košarka 16.03.2018 | 09:15
Ročesti i Dilan uglas: Ovako i protiv Mornara!
Dve uzastopne utakmice (Cibona i Valensija) i preko 100 koševa Crvene zvezde. Ne možemo, a da se ne otmemo utisku da je srpski šampion tempirao šutersku formu za dane odluke, kako se spočitavaju predstojeći okršaji sa Mornarom iz Bara u polufinalu ABA lige.

Ovo potenciraju i plejmejkeri Tejlor Ročesti i Dilan Enis, koji blistaju posle evroligaške košgeterske eksplozije crveno-belih.

"Ovako kako smo igrali večeras, moramo stalno. Sa ovakvim šuterskim samopouzdanjem, da nastavimo da delimo lopte jedni drugima", ističe Ročesti.

Zvezda je odigrala jednu od najboljih utakmica ove sezone, što su odlične vesti pred plej-of ABA lige.

"Pokazali smo na poslednje dve utakmice kakav stil košarke treba da gajimo. Važno je da sada ne ispustimo ovu seriju, da ostanemo u ritmu jer ništa iz prošlosti ne može da nam pomogne u nedelju protiv Mornara. Mogu da nam pomognu samo navijači. Oni nas hrane svojom podrškom sa tribina. Nadam se da će nas i u nedelju nositi i da ćemo im podariti novi šou", u svom stilu je zaključio Ročesti.

Sa njim se složio i Dilan Enis koji je doprineo trijumfu Zvezde sa 11 poena.

"Velika pobeda za nas koja ima posebno značenje pred početak plej-ofa. Na to smo trenutno najviše fokusirani, nadam se da ćemo aktuelni momentum iskoristiti za dobre partije i pobede u regionalnom takmičenju", poručio je Enis.

Izvor: mozzartsport

Foto: MN press

Komentari / 0

Ostavite komentar