Велика фрка у Мароку!

Против Србије само ако си добар с агентом или даш мито! Селектор води играча пред суд?!

Фудбал 16.03.2018 | 21:00
Велика фрка у Мароку!
Има тих примера ихаха. Кад се потенцијални репрезентативци наљуте на селектора због тога што их не зове у национални тим. Али пример какав смо добили из Марока тешко ћете наћи. Селектор Лавова са Атласа Ерве Ренар ће, наиме, тужити Мушина Мутуалија због опањкавања у новинама Ал Ватан из Катара, где 32-годишњи нападач зарађује за живот играјући за Ал- Рајан.

Одговарајући на питање да ли мисли да ће добити позив за Мундијал у Русији, Мутуали је био кристално јасан.

“Могуће, али бих то значило да сам потписао и за менаџера који је селекторов пријатељ, или да сам га подмитио”, испалио је Мутуали.

На конкретно питање мисли ли баш на Ренара отишао је и корак даље у ниподоштавању француског стратега.

“Не знам ни како се зове. Само могу да му кажем да обрати пажњу на фудбалере који заиста заслужују да буду у тиму за Мундијал у Русији”.

Именовао је Јусефа Арабија и Абдул Разака Хамадулу, још двојицу играча који лопту терају на Блиском истоку. Очекивано, Ренар је полудео. Само неколико сати пошто је интервју објављен и сам се саопштењем обратио јавности. Истакао је да су Мутуалијеви коментари нечувени и увредљиви не само према њему, него и према свим играчима који су бирани у репрезентацију. Најавио је и разговор са адвокатима од којих ће тражити одговор на питање да ли овде има материјала за тужбу.

Несвакидашњи ватромет у Мароку. И баш пред судар са Србијом, 23. марта у Торину. Ако све буде према плану, имаћемо шта да гледамо. Јер за Мароканце играће и асови какви су Јувентусов Меди Бенатија, Реалов Ашраф Хакими, па Набил Дирар, Мбарк Бусуфа, Јунес Беланда, Софијан Амрабат, Хаким Зијех, Закарија Лабјад, Софијан Буфал…

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар