Velika frka u Maroku!

Protiv Srbije samo ako si dobar s agentom ili daš mito! Selektor vodi igrača pred sud?!

Fudbal 16.03.2018 | 21:00
Velika frka u Maroku!
Ima tih primera ihaha. Kad se potencijalni reprezentativci naljute na selektora zbog toga što ih ne zove u nacionalni tim. Ali primer kakav smo dobili iz Maroka teško ćete naći. Selektor Lavova sa Atlasa Erve Renar će, naime, tužiti Mušina Mutualija zbog opanjkavanja u novinama Al Vatan iz Katara, gde 32-godišnji napadač zarađuje za život igrajući za Al- Rajan.

Odgovarajući na pitanje da li misli da će dobiti poziv za Mundijal u Rusiji, Mutuali je bio kristalno jasan.

“Moguće, ali bih to značilo da sam potpisao i za menadžera koji je selektorov prijatelj, ili da sam ga podmitio”, ispalio je Mutuali.

Na konkretno pitanje misli li baš na Renara otišao je i korak dalje u nipodoštavanju francuskog stratega.

“Ne znam ni kako se zove. Samo mogu da mu kažem da obrati pažnju na fudbalere koji zaista zaslužuju da budu u timu za Mundijal u Rusiji”.

Imenovao je Jusefa Arabija i Abdul Razaka Hamadulu, još dvojicu igrača koji loptu teraju na Bliskom istoku. Očekivano, Renar je poludeo. Samo nekoliko sati pošto je intervju objavljen i sam se saopštenjem obratio javnosti. Istakao je da su Mutualijevi komentari nečuveni i uvredljivi ne samo prema njemu, nego i prema svim igračima koji su birani u reprezentaciju. Najavio je i razgovor sa advokatima od kojih će tražiti odgovor na pitanje da li ovde ima materijala za tužbu.

Nesvakidašnji vatromet u Maroku. I baš pred sudar sa Srbijom, 23. marta u Torinu. Ako sve bude prema planu, imaćemo šta da gledamo. Jer za Marokance igraće i asovi kakvi su Juventusov Medi Benatija, Realov Ašraf Hakimi, pa Nabil Dirar, Mbark Busufa, Junes Belanda, Sofijan Amrabat, Hakim Zijeh, Zakarija Labjad, Sofijan Bufal…

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar