Славни спортиста претукао дјевојку

Неким спортистима слава толико удари у главу да најближе почну да третирају као играчке, крпе и у најгорем случају - вреће за ударање.

Свијет 15.03.2018 | 20:19
Славни спортиста претукао дјевојку
Дјевојка Данрија Васкеза послужила је славном играчу бејзбола као прави џак за тренинг јер оно шта јој је приредио у једном ходнику зграде тешко да може да се уврсти у категорију "иживљавање".

Не, ово је био покушај убиства јер је Васкез био ван контроле а силина његових удараца ишла је до те мјере да је право чудо како је његова љепша половина остала жива.

Притом јој је послије сваког крвнички упућеног ударца намјештао наочаре.

У клубу Ланкастер за који наступа овај момак из Венецуеле одмах су реаговали - отказом.



"Нисмо имали избора, морали смо да га отпустимо! Нико у клубу, укључујући и мене, не може да толерише овакво понашање", рекао је менаџер Ланкастера.

Полиција је реаговала али су оптужбе одбачене јер је Васкез платио новчану казну и ићи ће на групна савјетовања.

"Да, видјели смо видео. Сваки пут кад мушкарац повриједи жену то је ужасно. Надам се да се то више неће догађати. Надам се да Васкез више никога неће повриједити", рекао је тужилац Марк Гонзалес.

Слаба вајда. Оваквима је потребна далеко већа казна.

(Ало)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Е

15.03.2018 19:25

Сад је мени јасно, знаци лијепо вријеме, сунце грије, зена му направила руцак, поспремила куцу, испеглала вес и он из ведра неба ухватио да је млати, добро казе тузилац, слаба вајда сто је платио казну, добио отказ и иде на психијатрију на савјетовање, нек сад гледа како це зивјети, гдје це се запослити и како це бајној љепсој половици удовољавати у њеним финансиским потребама, са њим је сигурно сто има мозак Исака Њутна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кккккк

15.03.2018 22:35

Говњивом мотком испљескати насилника. Истом мјером им вратити.

Name

јојо

16.03.2018 09:16

Мени лици на лазиран снимак

ОДГОВОРИТЕ