Slavni sportista pretukao djevojku

Nekim sportistima slava toliko udari u glavu da najbliže počnu da tretiraju kao igračke, krpe i u najgorem slučaju - vreće za udaranje.

Svijet 15.03.2018 | 20:19
Slavni sportista pretukao djevojku
Djevojka Danrija Vaskeza poslužila je slavnom igraču bejzbola kao pravi džak za trening jer ono šta joj je priredio u jednom hodniku zgrade teško da može da se uvrsti u kategoriju "iživljavanje".

Ne, ovo je bio pokušaj ubistva jer je Vaskez bio van kontrole a silina njegovih udaraca išla je do te mjere da je pravo čudo kako je njegova ljepša polovina ostala živa.

Pritom joj je poslije svakog krvnički upućenog udarca namještao naočare.

U klubu Lankaster za koji nastupa ovaj momak iz Venecuele odmah su reagovali - otkazom.



"Nismo imali izbora, morali smo da ga otpustimo! Niko u klubu, uključujući i mene, ne može da toleriše ovakvo ponašanje", rekao je menadžer Lankastera.

Policija je reagovala ali su optužbe odbačene jer je Vaskez platio novčanu kaznu i ići će na grupna savjetovanja.

"Da, vidjeli smo video. Svaki put kad muškarac povrijedi ženu to je užasno. Nadam se da se to više neće događati. Nadam se da Vaskez više nikoga neće povrijediti", rekao je tužilac Mark Gonzales.

Slaba vajda. Ovakvima je potrebna daleko veća kazna.

(Alo)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

E

15.03.2018 19:25

Sad je meni jasno, znaci lijepo vrijeme, sunce grije, zena mu napravila rucak, pospremila kucu, ispeglala ves i on iz vedra neba uhvatio da je mlati, dobro kaze tuzilac, slaba vajda sto je platio kaznu, dobio otkaz i ide na psihijatriju na savjetovanje, nek sad gleda kako ce zivjeti, gdje ce se zaposliti i kako ce bajnoj ljepsoj polovici udovoljavati u njenim finansiskim potrebama, sa njim je sigurno sto ima mozak Isaka Njutna.

ODGOVORITE
Name

Kkkkkk

15.03.2018 22:35

Govnjivom motkom ispljeskati nasilnika. Istom mjerom im vratiti.

Name

jojo

16.03.2018 09:16

Meni lici na laziran snimak

ODGOVORITE