Дортмунд пикирао двојац из Келна, цијена багателна!

Кобци су се сјатили на лешину. . . !

Фудбал 16.03.2018 | 18:00
Дортмунд пикирао двојац из Келна, цијена багателна!
Кобци су се сјатили на лешину! 

Чињеница да Келн полако али сигурно клизи ка провалији званој Цвајта, учинила је да се многи клубови окоме на најбоље играче Јарчева. Понекад уме чудно да звучи када као појачања представљате играче тима који је испао из лиге, међутим са Келном је заиста специфична ситуација. Ту је неколико репрезентативаца, чак звучних имена, талентованих тинејџера и имаће шта да се пробере. 

Самим чином испадања цене драстично падају, а ту су и посебне клаузуле за такву прилику. Зато не треба да чуди што је рецимо капитен и најбољи играч Келна Јонас Хектор (27) међу најтраженијим немачким играчима тренутно. Кикер данас пише како је за овог универзалца опасно заинтересована Борусија из Дортмунда. 

Марсел Шмелцер је већ ушао у године, Ерик Дурм је трансфер листи, планира се његова продаја, док Рафаела Гереира већ дуже време не користе као левог бека, већ као играча средине терена. Јасно је, места за врсног бека и те како има. Оно што би евентуални посао требало да олакша јесте откупна клаузула коју јеХектор има у уговору и која по испадању његовог тима из лиге спада на, за играча таквог ранга, митерних 8.000.000 евра. 

Неки други немачки медији тврде да се Борусија ту неће зауставити, већ да ће покушати да још понешто пазари по багателној цени у Келну. Други на листи тренутно је голман Тимо Хорн који би био идеална алтернатива Биркију. 

Извор: моззартспорт

Фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар