Dortmund pikirao dvojac iz Kelna, cijena bagatelna!

Kobci su se sjatili na lešinu. . . !

Fudbal 16.03.2018 | 18:00
Dortmund pikirao dvojac iz Kelna, cijena bagatelna!
Kobci su se sjatili na lešinu! 

Činjenica da Keln polako ali sigurno klizi ka provaliji zvanoj Cvajta, učinila je da se mnogi klubovi okome na najbolje igrače Jarčeva. Ponekad ume čudno da zvuči kada kao pojačanja predstavljate igrače tima koji je ispao iz lige, međutim sa Kelnom je zaista specifična situacija. Tu je nekoliko reprezentativaca, čak zvučnih imena, talentovanih tinejdžera i imaće šta da se probere. 

Samim činom ispadanja cene drastično padaju, a tu su i posebne klauzule za takvu priliku. Zato ne treba da čudi što je recimo kapiten i najbolji igrač Kelna Jonas Hektor (27) među najtraženijim nemačkim igračima trenutno. Kiker danas piše kako je za ovog univerzalca opasno zainteresovana Borusija iz Dortmunda. 

Marsel Šmelcer je već ušao u godine, Erik Durm je transfer listi, planira se njegova prodaja, dok Rafaela Gereira već duže vreme ne koriste kao levog beka, već kao igrača sredine terena. Jasno je, mesta za vrsnog beka i te kako ima. Ono što bi eventualni posao trebalo da olakša jeste otkupna klauzula koju jeHektor ima u ugovoru i koja po ispadanju njegovog tima iz lige spada na, za igrača takvog ranga, miternih 8.000.000 evra. 

Neki drugi nemački mediji tvrde da se Borusija tu neće zaustaviti, već da će pokušati da još ponešto pazari po bagatelnoj ceni u Kelnu. Drugi na listi trenutno je golman Timo Horn koji bi bio idealna alternativa Birkiju. 

Izvor: mozzartsport

Foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar