Запалио се пијани адвокат у Чачку!

У Општој болници у Чачку ноћас се одиграла права драма када се адвокат П. М. (42) запалио у свом болничком кревету, сазнаје "Блиц".

Србија 15.03.2018 | 08:33
Запалио се пијани адвокат у Чачку!
Њега је полиција из овог града раније у току ноћи привела након пријаве насиља у породици. Наиме, мушкарац је пријављен јер је у видно алкохолисаном стању тукао и малтретирао брата и оца.

Полиција га је привела, а потом и одвела на одељење психијатрије у Општој болници у Чачку, где је он, када је смештен у кревет, пронашао шибице и запалио се.

Адвокат је задобио опекотине тешке по живот и лекари се боре да га спасу.

Извор: Блиц

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

куку нама са нама

15.03.2018 07:38

И неко му дао папир да буде адвокат...односно сто је јос горе нико му га неце одузети да то висе и не помисли да ради..Србија мајка,а и све друге земље бивсе југославије су мајке свака својој дјеци на овај начин

ОДГОВОРИТЕ
Name

Давно Сам Рекао,

15.03.2018 09:09

Адвокати су рак рана ,за сваки резим;и да морају ботипод дрзавном контролом ,охохооо "много су ти они сиротиње призвели, и јос це

Name

адвокат

15.03.2018 14:47

Сатанизовати сваку професију, адвокатску или било коју другу није поштено. Сваки посао може се радити нечасно или часно и сви смо ми људи рањиви понекад и са слабостима које могу избацити из равнотеже.