Zapalio se pijani advokat u Čačku!

U Opštoj bolnici u Čačku noćas se odigrala prava drama kada se advokat P. M. (42) zapalio u svom bolničkom krevetu, saznaje "Blic".

Srbija 15.03.2018 | 08:33
Zapalio se pijani advokat u Čačku!
Njega je policija iz ovog grada ranije u toku noći privela nakon prijave nasilja u porodici. Naime, muškarac je prijavljen jer je u vidno alkoholisanom stanju tukao i maltretirao brata i oca.

Policija ga je privela, a potom i odvela na odeljenje psihijatrije u Opštoj bolnici u Čačku, gde je on, kada je smešten u krevet, pronašao šibice i zapalio se.

Advokat je zadobio opekotine teške po život i lekari se bore da ga spasu.

Izvor: Blic

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

kuku nama sa nama

15.03.2018 07:38

I neko mu dao papir da bude advokat...odnosno sto je jos gore niko mu ga nece oduzeti da to vise i ne pomisli da radi..Srbija majka,a i sve druge zemlje bivse jugoslavije su majke svaka svojoj djeci na ovaj način

ODGOVORITE
Name

Davno Sam Rekao,

15.03.2018 09:09

Advokati su rak rana ,za svaki rezim;i da moraju botipod drzavnom kontrolom ,ohohooo "mnogo su ti oni sirotinje prizveli, i jos ce

Name

адвокат

15.03.2018 14:47

Сатанизовати сваку професију, адвокатску или било коју другу није поштено. Сваки посао може се радити нечасно или часно и сви смо ми људи рањиви понекад и са слабостима које могу избацити из равнотеже.