Плаћен дио дуга, а Ћирићи у мраку

Због старог дуга од хиљаду и седам стотина марака за електричну енергију, породица Ћирић из Гојсовца код Бијељине од ноћас је у мраку. Иако је половина дуга данас уплаћена, а надлежни обећали да ће прикључити струју, то се није десило.

Република Српска 14.03.2018 | 09:00
Плаћен дио дуга, а Ћирићи у мраку
Четворочлана породица Ћирић, али и велика фарма свиња и оваца је у мраку.
1.700 дуга старог 10 година и судска пресуда за коју домаћин Драган Ћирић тврди да је није добио, били су довољни да електричари исјеку каблове.

"Редовно плаћам струју. Данас су ми у пола два дошли без икаквог обавјештења и искључили струју. Ја сам правио храну у дворишту, а кад сам питао шта се десило, рекли су да сам добијао опомену, а нисам", објашњава Драган Ћирић.



Ћирић се, каже, обратио надлежнима, поступао по њиховим савјетима, уплатио дио дуга, али није било ефекта.

"Јовица Давидовић ми је рекао да је разговарао са директорм, рекао је да уплатим 500 КМ и 35 КМ прикључак, као и да ми прије три часа морају прикључити струју. Немам ни струје ни воде у фарми. Позајмио сам 500 КМ, уплатио, а они до сада нису дошли да прикључе струју, иако су рекли да ће одмах то урадити."

Ћирић истиче да је понижен и преварен. Спрема и тужбу.



"Пријавио сам у станицу полиције, јер ћу поднијету тужбу, а сутра ћу ићи код адвоката да судски процес поново буде покренут."

Радно вријеме надлежних је одавно истекло, па коментар нисмо успјели да добијемо.

А док породица Ћирић у којој је и двогодишње дијете не добије електричну енергију, извор свјетлости и топлоте биће им улична расвјета и ручна лампа.

БН телевизија

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

мм

14.03.2018 16:20

Срамота шта нам раде неко дугује милионе па није искључен све је то страначки да је овај домаћин члан снсд неби га сигурно искључили.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле

14.03.2018 16:22

Пресуда писана на латиници. Мого је комотно одбити.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јест

14.03.2018 20:47

У Српској писмо је ћирилица.