Plaćen dio duga, a Ćirići u mraku

Zbog starog duga od hiljadu i sedam stotina maraka za električnu energiju, porodica Ćirić iz Gojsovca kod Bijeljine od noćas je u mraku. Iako je polovina duga danas uplaćena, a nadležni obećali da će priključiti struju, to se nije desilo.

Republika Srpska 14.03.2018 | 09:00
Plaćen dio duga, a Ćirići u mraku
Četvoročlana porodica Ćirić, ali i velika farma svinja i ovaca je u mraku.
1.700 duga starog 10 godina i sudska presuda za koju domaćin Dragan Ćirić tvrdi da je nije dobio, bili su dovoljni da električari isjeku kablove.

"Redovno plaćam struju. Danas su mi u pola dva došli bez ikakvog obavještenja i isključili struju. Ja sam pravio hranu u dvorištu, a kad sam pitao šta se desilo, rekli su da sam dobijao opomenu, a nisam", objašnjava Dragan Ćirić.



Ćirić se, kaže, obratio nadležnima, postupao po njihovim savjetima, uplatio dio duga, ali nije bilo efekta.

"Jovica Davidović mi je rekao da je razgovarao sa direktorm, rekao je da uplatim 500 KM i 35 KM priključak, kao i da mi prije tri časa moraju priključiti struju. Nemam ni struje ni vode u farmi. Pozajmio sam 500 KM, uplatio, a oni do sada nisu došli da priključe struju, iako su rekli da će odmah to uraditi."

Ćirić ističe da je ponižen i prevaren. Sprema i tužbu.



"Prijavio sam u stanicu policije, jer ću podnijetu tužbu, a sutra ću ići kod advokata da sudski proces ponovo bude pokrenut."

Radno vrijeme nadležnih je odavno isteklo, pa komentar nismo uspjeli da dobijemo.

A dok porodica Ćirić u kojoj je i dvogodišnje dijete ne dobije električnu energiju, izvor svjetlosti i toplote biće im ulična rasvjeta i ručna lampa.

BN televizija

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

mm

14.03.2018 16:20

Sramota šta nam rade neko duguje milione pa nije isključen sve je to stranački da je ovaj domaćin član snsd nebi ga sigurno isključili.

ODGOVORITE
Name

Dule

14.03.2018 16:22

Presuda pisana na latinici. Mogo je komotno odbiti.

ODGOVORITE
Name

Jest

14.03.2018 20:47

U Srpskoj pismo je ćirilica.