Утопили се након превртања чамца

Тела двоје утопљеника пронађена су данас око 17. 40 сати на кеју код Куле Небојша, сазнаје "Блиц".

Србија 13.03.2018 | 20:03
Утопили се након превртања чамца
- Речна полиција је извукла двоје утопљеника, али и даље не знамо шта се тачно догодило, пошто су наше екипе на терену - кажу из Хитне помоћи.

Како нам је потврђено у МУП-у, у питању су мушкарац и жена који су пре пада у Дунав били у чамцу.

- Мушка и женска особа извучени су из Дунава око 17.40 сати. Њих двоје били су у чамцу када је у њега ударио брод и преврнуо га. Обоје су упали у воду - сазнаје "Блиц" у МУП-у.



Чамац у којем су били мушкарац и жена налази се недалеко од Куле Небојша, у близини сплава "Колос", а из воде извирује само предњи део пловила, јављају репортери "Блица". Према првим информацијама, двоје страдалих су брачни пар Београђана, а чамац у којем су били ударио је теретни брод "Свети Никола".

- Њих двоје, мушкарац и жена средњих година, ушли су у један чамац и допловили њиме до средине реке, где су угасили мотор. Нису приметили баржу која је пролазила поред њих. Чамац се преврнуо и њих двоје упали су у воду и утопили су се. Све се одиграло јако брзо. Речна полиција стигла је брзо, али су, нажалост, извукли само њихова беживотна тела - прича за "Блиц" један од очевидаца.

(Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар