Utopili se nakon prevrtanja čamca

Tela dvoje utopljenika pronađena su danas oko 17. 40 sati na keju kod Kule Nebojša, saznaje "Blic".

Srbija 13.03.2018 | 20:03
Utopili se nakon prevrtanja čamca
- Rečna policija je izvukla dvoje utopljenika, ali i dalje ne znamo šta se tačno dogodilo, pošto su naše ekipe na terenu - kažu iz Hitne pomoći.

Kako nam je potvrđeno u MUP-u, u pitanju su muškarac i žena koji su pre pada u Dunav bili u čamcu.

- Muška i ženska osoba izvučeni su iz Dunava oko 17.40 sati. Njih dvoje bili su u čamcu kada je u njega udario brod i prevrnuo ga. Oboje su upali u vodu - saznaje "Blic" u MUP-u.Čamac u kojem su bili muškarac i žena nalazi se nedaleko od Kule Nebojša, u blizini splava "Kolos", a iz vode izviruje samo prednji deo plovila, javljaju reporteri "Blica". Prema prvim informacijama, dvoje stradalih su bračni par Beograđana, a čamac u kojem su bili udario je teretni brod "Sveti Nikola".

- Njih dvoje, muškarac i žena srednjih godina, ušli su u jedan čamac i doplovili njime do sredine reke, gde su ugasili motor. Nisu primetili baržu koja je prolazila pored njih. Čamac se prevrnuo i njih dvoje upali su u vodu i utopili su se. Sve se odigralo jako brzo. Rečna policija stigla je brzo, ali su, nažalost, izvukli samo njihova beživotna tela - priča za "Blic" jedan od očevidaca.

(Blic)

Komentari / 0

Ostavite komentar