Пеп о титули против Јунајтеда...

Све је у нашим рукама, али прво ЛШ! Менаџер Манчестер Ситија Пеп Гвардиола каже да му није битно када и где ће његова екипа узети шампионску титулу.

Фудбал 14.03.2018 | 14:00
Пеп о титули против Јунајтеда...
Изабраници Пепа Гврадиоле остварили су четврту победу заредом у домаћем шампионату и вратили су се на бодовну предност од 16 поена у односу на Јунајтед.

Сити је до тријумфа над Стоуком у 30. колу Премијер лиге дошао захваљујући головима Давида Силве у десетом и 50. минуту

Шпанац у последње време ретко тренира са екипом јер проживљава праву породичну драму због сина Матеа који се родио прерано, али је сјајним головима обезбедио победу 'Грађанима' над Стоуком.

"Он има сјајну технику у веома захтевној лиги у којој је нагласак на физичкој спреми, у којој су специфични временски услови и терени. И "преживео" и постао један од најбољих играча у Енглеској у последњих неколико година. Велики је борац, обожава да се такмичи. Срамежљив је и не прича пуно, али на терену се никад не скрива, колико год услови били тешки или кад нам у утакмици не иде како смо замислили“, истиче Гвардиола.

Манчестер Сити је, између осталог, и на крилима Силве врло близу потврде шампионске титуле. А она би могла да дође против градског ривала Јунајтеда.

"Ви сте већ пети који ме то пита. Најважније је да 12. марта имамо 81 бод, а то је доста бодова".

"Желимо да будемо шампиони, у нашим је рукама све. Можда ћемо то да остваримо у наредне две утакмице, али пре и после Јунајтеда имамо четвртфинале Лиге шампиона и морамо и на то да будемо концентрисани. Разумем да је битно нашим навијачима да то буде што пре, али мени је најважније да будемо шампиони.Кад и где, није битно", закључио је менаџер 'Грађана'.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар