Pep o tituli protiv Junajteda...

Sve je u našim rukama, ali prvo LŠ! Menadžer Mančester Sitija Pep Gvardiola kaže da mu nije bitno kada i gde će njegova ekipa uzeti šampionsku titulu.

Fudbal 14.03.2018 | 14:00
Pep o tituli protiv Junajteda...
Izabranici Pepa Gvradiole ostvarili su četvrtu pobedu zaredom u domaćem šampionatu i vratili su se na bodovnu prednost od 16 poena u odnosu na Junajted.

Siti je do trijumfa nad Stoukom u 30. kolu Premijer lige došao zahvaljujući golovima Davida Silve u desetom i 50. minutu

Španac u poslednje vreme retko trenira sa ekipom jer proživljava pravu porodičnu dramu zbog sina Matea koji se rodio prerano, ali je sjajnim golovima obezbedio pobedu 'Građanima' nad Stoukom.

"On ima sjajnu tehniku u veoma zahtevnoj ligi u kojoj je naglasak na fizičkoj spremi, u kojoj su specifični vremenski uslovi i tereni. I "preživeo" i postao jedan od najboljih igrača u Engleskoj u poslednjih nekoliko godina. Veliki je borac, obožava da se takmiči. Sramežljiv je i ne priča puno, ali na terenu se nikad ne skriva, koliko god uslovi bili teški ili kad nam u utakmici ne ide kako smo zamislili“, ističe Gvardiola.

Mančester Siti je, između ostalog, i na krilima Silve vrlo blizu potvrde šampionske titule. A ona bi mogla da dođe protiv gradskog rivala Junajteda.

"Vi ste već peti koji me to pita. Najvažnije je da 12. marta imamo 81 bod, a to je dosta bodova".

"Želimo da budemo šampioni, u našim je rukama sve. Možda ćemo to da ostvarimo u naredne dve utakmice, ali pre i posle Junajteda imamo četvrtfinale Lige šampiona i moramo i na to da budemo koncentrisani. Razumem da je bitno našim navijačima da to bude što pre, ali meni je najvažnije da budemo šampioni.Kad i gde, nije bitno", zaključio je menadžer 'Građana'.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar