Видео: Карагер пљунуо 14-годишњу дјевојчицу!

Због пораза Ливерпула! Џејми Карагер, бивши капитен Ливерпула, а сада стручни цонсултант "Скај спортса", потпуно је изгубио компас после пораза 'Редса' од Манчестер јунајтеда.  Карагер изгубио контролу: Пљунуо навијача! Енглез се нашао на насловним страницама енглеских таблоида.

Фудбал 13.03.2018 | 17:00
Видео: Карагер пљунуо 14-годишњу дјевојчицу!
Јунајтед је у суботу савладао Ливерпул резултатом 2:1 на 'Олд Трафорду' после чега је Карагер направио несхватљив и изузетно ружан потез.

Он је изнервиран прозивкама противничких навијача, приликом напуштања стадиона, из кола пљунуо ка колима у којој су били отац и 14-годишња ћерка, а видео је одмах освануо на друштвеним мрежама.

На снимку се чује прозивка на рачун некадашњег капитена Ливерпула и девојчица која каже да јој је пљунуо у лице.

Карагер се извинио уз констатацију да је био проворицан.

"Потпуно непристојно понашање, извињавам се целој породици. Прозивали су ме три-четири пута током вожње на ауто-путу, снимали и изгубио сам контролу. Не постоји оправдање", истакао је Карагер.

Такође, постоји могућност да 40-годишњи Енглез добије отказ у једној од највећих британских медијских кућа, а потпарол "Скај спортса" је рекао да ће са Карагером шефови разговарати и да је оно што је урадио неприхватљиво.



Манчестер јунајтед је у суботу савладао Ливерпул (2:1) у великом енглеском дербију, а два дана послије "Тхе Сун" и "Даилy Миррор" пишу о инциденту у којем је учествовао Џејми Карагер, некада дефензивац Ливерпула, а сада аналитичар телевизије "Скy Спортс".

Карагер се по повратку са стадиону возио у аутомобилу, а поред њега у другом возилу је био навијач Манчестер јунајтеда са кћерком.

"Хеј Џејми, било је 2:1. Несрећно друже, 2:1", нашалио се навијач који је препознао Карагера у аутомобилу, а овај је узвратио пљувачком према седишту на којем је била његова кћерка.

"Тата, пљунуо је на мене", рекла је девојчица.

Енглез није могао да се суздржи, већ је насео на провокацију.

Он се касниије на Тwиттеру извинио због свог поступка.

"Моје понашање није било у реду, вечерас сам се лично извинио породици коју сам увредио. Био сам сниман и провоциран три-четири пута дуж аутопута и изгубио сам контролу. Нема изговора, извињавам се", написао је Карагер

ТВ кућа у којој ради одлучила је да спроведе истрагу после непримереног поступка и евентуално казни Карагера ако установи да је прекршио правила.

Извор: Б92/мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар