Video: Karager pljunuo 14-godišnju djevojčicu!

Zbog poraza Liverpula! Džejmi Karager, bivši kapiten Liverpula, a sada stručni consultant "Skaj sportsa", potpuno je izgubio kompas posle poraza 'Redsa' od Mančester junajteda.  Karager izgubio kontrolu: Pljunuo navijača! Englez se našao na naslovnim stranicama engleskih tabloida.

Fudbal 13.03.2018 | 17:00
Video: Karager pljunuo 14-godišnju djevojčicu!
Junajted je u subotu savladao Liverpul rezultatom 2:1 na 'Old Trafordu' posle čega je Karager napravio neshvatljiv i izuzetno ružan potez.

On je iznerviran prozivkama protivničkih navijača, prilikom napuštanja stadiona, iz kola pljunuo ka kolima u kojoj su bili otac i 14-godišnja ćerka, a video je odmah osvanuo na društvenim mrežama.

Na snimku se čuje prozivka na račun nekadašnjeg kapitena Liverpula i devojčica koja kaže da joj je pljunuo u lice.

Karager se izvinio uz konstataciju da je bio provorican.

"Potpuno nepristojno ponašanje, izvinjavam se celoj porodici. Prozivali su me tri-četiri puta tokom vožnje na auto-putu, snimali i izgubio sam kontrolu. Ne postoji opravdanje", istakao je Karager.

Takođe, postoji mogućnost da 40-godišnji Englez dobije otkaz u jednoj od najvećih britanskih medijskih kuća, a potparol "Skaj sportsa" je rekao da će sa Karagerom šefovi razgovarati i da je ono što je uradio neprihvatljivo.



Mančester junajted je u subotu savladao Liverpul (2:1) u velikom engleskom derbiju, a dva dana poslije "The Sun" i "Daily Mirror" pišu o incidentu u kojem je učestvovao Džejmi Karager, nekada defenzivac Liverpula, a sada analitičar televizije "Sky Sports".

Karager se po povratku sa stadionu vozio u automobilu, a pored njega u drugom vozilu je bio navijač Mančester junajteda sa kćerkom.

"Hej Džejmi, bilo je 2:1. Nesrećno druže, 2:1", našalio se navijač koji je prepoznao Karagera u automobilu, a ovaj je uzvratio pljuvačkom prema sedištu na kojem je bila njegova kćerka.

"Tata, pljunuo je na mene", rekla je devojčica.

Englez nije mogao da se suzdrži, već je naseo na provokaciju.

On se kasniije na Twitteru izvinio zbog svog postupka.

"Moje ponašanje nije bilo u redu, večeras sam se lično izvinio porodici koju sam uvredio. Bio sam sniman i provociran tri-četiri puta duž autoputa i izgubio sam kontrolu. Nema izgovora, izvinjavam se", napisao je Karager

TV kuća u kojoj radi odlučila je da sprovede istragu posle neprimerenog postupka i eventualno kazni Karagera ako ustanovi da je prekršio pravila.

Izvor: B92/mondo.ba

Komentari / 0

Ostavite komentar